Epämääräistä kirjoittamista sekä epäonnistumista


Kuinka paljon siitä onkaan aikaa, kun alotin tuon valokuvahaasteen? No, läskiksihän se meni. Tein muutamia kuvia etukäteen/kerralla useamman määrän ja siihenpä se sitten oikeastaan jäi. Ylipäätänsä motivaatio kaiken suhteen on ollut jo ulapalla, olen käynyt vain töissä ja välillä raahannut laiskan perseeni yliopistolle, kun on ollut kurssien suhteen tarvis. Siirryin graduhommassakin aloittavien ryhmään, mutta en ole silti koko paskan eteen tehnyt muuta kuin uusinut vain gradukirjallisuuden lainoja. Jo kohta kaksi vuotta (thumbs up för mee). 

Mutta hei, kohta tulee uusi Pokémon-peli ja ihan uudet poksut. Päätin jostain syystä pitää itseni uutispimennossa koko pelin suhteen ja olenkin suhteellisen hyvin onnistunut välttämään erilaisia spoilereita pelin suhteen. Muutaman kerran olen törmännyt johonkin uuteen poksuun tai vanhan genen eriin versioon, mutta muuten on mennyt hyvin. Ennakkotilasin itselleni lopulta Swordin, joten saa nähdä mitä kaikkea kivaa ja uutta onkaan sitten edessäni!

Tässä tämmönen kiva jutska, johon ajattelin vielä vastailla, ennen kuin heitän tämän päivityksen eetteriin ja jatkan tuota tylsää pohdiskelevaa esseetä kakkapyllykurssia varten.

1. Noivern, duh. Mitähän kivaa muuten uudessa genessä on...?
2. Tuli, jostain syystä. Tosin myrkkykin on lämmennyt jostain syystä tai sitten kummitus. Mutta tulityyppi on se thö must.
3. Professori? Öä, kai se Oak. Ei kun KUKUI! Kukui on ihan hiton mahtava ja hauska, kerrankin jotain erilaista!
4. Tykkään ihan hirveästi Elesan salitunnarista B&W kakkosessa. Mutta silleen suurempaa suosikkia ei oikeastaan ole koskaan ollut. Toki jos vaikka animen perusteella, niin mössömussu Brock. Toisaalta Hapukin on ihan kiva. Ja se ihme kissakummitus...Acerola! Tosin kaksi viimeistä eivät ole virallisia salijohtajia.
5. Sinnoh tai Unova. En osaa päättää.
6. Lumiose City, koska se on niin iso! Kerrankin jotain tutkittavaa ja kaikkea kivaa!
7. Charizard Y, Swampert. Tavallinen versio Swampertista ei oo niin kiinnostava, mutta toi buff-versio on silkkaa kultaa :D
8. Cheren, koska semmonen kulsiboitsu <3
9. RAKETTIRYHMÄSNSAJN KHJADG!!!! Toisaalta SKull Team on kans aivan mahtava, niin siinä vahva vastus suosikiksi.
10. N. Vai voiko sitä sanoa pahikseksi? Olihan se tavallaan. Colress oli kans siisti. Guzma on myös yks suosikki.
11. Minipeli...safari zone?
12. Togepi? En oikein välitä vauvapoksuista.
13. Hankala sanoa, Lugia leffan takia. Giratina, koska eka omistamani peli oli Platinum. 
14. Shiny Luxray O,O
15. Hankala sanoa, monessa on ollut suuria suosikkeja. Tosin Alolan alueella tuli kaikkea siistiä ja kivaa, niin varmaan se tai Kalos. Eli 6 tai 7.
16. Kaikki protagonistit on olleet yhtä tylsiä, sellasia nukkeja. Red, koska hällä on kakkosgenessä isompi rooli. Ja seriously, kuinka moni päähahmo on ollu jatkossa peleissä mukana?
17. Varmaan eka tai kakkonen. En ole kahtonut tosin kaikkia, läheskään.
18. Yellow oli aikanaan suuri suosikki.
19. Mystery dungeonit oli kyllä kultaa, voisi taas pelata.
20. Pyukumuku on todella hyvä ja hyödyllinen tiimissä, oli mulla mm. kun voitin Elite Fourin. Kunhan on hyvä moveset, niin tää merimakkara on sun tiimin yks parhaimpia otuksia.

Sellasta!

Pitäis muuten viedä joycon huoltoon, tykkään pelata enemmän joyconeilla kuin vanhoilla perinteisillä pelikapuloilla :C Ostin Link's Awakeningin ja vasen joycon veti koko ajan vasempaan, siipänä kiva mennä jotain dunkkuja läpi, ku kapula alkaa joka toinen minuutti vittuilemaan.

0 Kommentit