100 asiaa minusta osa 2

Kaksi ekaa kuvaa dafuq posts
Lisäksi kuvia We♥It


11. Olen huono matikassa ja niin olen ollu aina. Pääsin lukion lyhyen matikan kurssitkin juuri ja juuri läpi. Ihme juttu.


12. Inhoan Facebookissa synttärionnitteluita, en vaan jostain syystä tykkää. Ei sillä, Facebookin ansiosta syntymäpäivät muistaa, mutta ei minua muuten kukaan onnittelisi. Synttäreitä en ole sitten viettänyt kkun täytin 11 vuotta.


13. Vaikka hiuksistani pidänkin, ne on mahdottomat muotoilla. Harvemmin mikään hiuslakka on ollut niin vahvaa, että se olisi pitänyt hiukseni oikeassa kuosissa. Saan kiharat pysymään vain, jos olen pessyt ne edeltävän iltana ja nukkunut letit/papiljotit päässä. Sekä eräs "hiusliima" (merkkiä en nyt muista) on harvoja hiustököttejä, jotka oikeasti toimivat. Oon tällänen lättätukkainen otus.


14. Saunaholisti, myönnän. Kotona ollessa tulee käytyä päivittäin saunassa, koska kotona lämmitetään sauna päivittäin (muista, kun sitä ei lämmitetty joka päivä). Lempisaunat ovat meidän rantasauna (järvi jee ♥) sekä savusauna. Joka juhannuksena savusaunaan :) Täällä missä opiskelen, käyn vain kerran viikossa yleisessä naisten saunavuorossa. En viitsiny alkaa maksaa erikseen omasta saunavuorosta.


15. Vaikka vaatekaupoista ja internetistä uusia muotijuttuja joskus seurailen, vaatetyylini on nykyään genrevapaa. Joskus saatan pukeutua lökärihousuihin ja isoon huppariin, välillä tekee mieli laittaa pillifarkut ja joku herutustoppi päälle. Jotkut pukeutumistyylit kiinnostaa mielettömästi ja saatan ottaa niistä esimerkkejä, mutta kunhan vaatteet sopivat minulle (tyylillisesti) sekä ovat hyväntuntuiset päällä, mitä vaan voin oikeastaan pitää. Kesällä ostamani haaremihousut ♥


16. Yö ja erityisesti pimeä on lempiaikaani, vaikka olenkin illantorkku. Tähtitaivas on mitä upein näky, täysikuu ♥ Auringonnousut- ja laskut erityisesti on suosikkeja. Talviyöt ♥


17. Ainakin, jos vertaa kehitystä teini-iän alusta tähän asti, voisin sanoa olevani aivan eri ihminen. Ulkonäöllisesti kuin ajatusmaailmakin on kokenut valtavia muutoksia. Luulen nyt kuitenkin löytäneeni itseni, joten sen suurempia muutoksia en enää usko tulevan.


18. En osaa suunnitella/ajatella tulevaisuuttani kovin kauas. Joku pieni idea saattaa olla, mutta muuten elän aikalailla nykyhetkessä. Koskaan ei voi tietää, mitä elämä tuo eteen.


19. Musiikki tulee kuunneltua joka päivä, ja kuten pukeutumisen suhteen, musiikkimaku on laaja aivan laidasta laitaan. Suurin inspiraation lähde.


20. Saippuakuplat on vaan kivoja. :3


21. On ns. "gamergirl" eli tykkään pelata videopelejä. Pelikonsoleista ittellä löytyy Gameboy Color, Nintendo DS lite ja Playstation 1. 3DS on hankinnan alla ja kotoa löytyy Xbox & Xbox360 sekä Nintendo Wii. Omia pelejä on eniten vissiin DSlle ja suurin osa videopeleistäni on pokémonpelejä.

22. Siniharmaat, jos tarkkoja ollaan. Ja kyllä ne ehkä enemmän siellä harmaan puolella ovat, mutta siniset kuitenkin.


23. Lukion kolmantena vuonna kirjoitusten aiheuttaman stressin takia lihoin kymmenen kiloa ja näitä yritän jatkuvasti pudottaa. Tosin vielä tuloksetta.


24. Lempileffani Disneyltä. Katoin kerran pätkän alkuperäisääninäyttelyä eikä siinä ollut sitä samaa henkeä mitä suomidubissa. Vesku on älyttömän upee ääninäyttelemään ♥


25. Ongelma CD-levyjen ostamisen suhteen on se, että uudet levyt on yleensä kalliita ja rahaa ei ole aina ostaa levyjä. Oon listannut nyt kivan listan, mitä aion ostaa Levykauppa X:stä, kunhan minulla on ylimääräistä rahaa.


26. Syöminen on kivaa, pitäisi vaan nuo herkut (sipsit ja karkit) jättää välistä tai ainakin vähentää. Erityisesti sipsien syöminen pitäisi kokonaan lopettaa, koska saan niistä nykyään aina sipsikrapulan.

27. Joo, oon hokannut, että välillä noita omia kirjoitusvirheitä tulee. Yhdyssanojen kirjoittaminen väärin aiheuttaa harmaita hiuksia. Se kuinka hyvin ihminen osaa kirjoittaa, kertoo aika paljon ihmisestä itsestään.


28. Kissat, koira, kanit, lehmät. Ihan mitä vaan! Oon ihan mielettömän eläinrakas. Itteltä löytyy kolme kissaa (kaksi asuu kotona) sekä kotona oli joskus yhteisiä kaneja. Lisäksi kotona on kolme koiraa ja lehmiä. Haluaisin joskus itselleni oman koiran sekä muutaman kanin. Akvaariokin ois kiva.


29. Tai no ei nyt ehkä telkkarista, mutta netistä. Suomalaisten vaatekauppojen valikoimat on loppujen lopuksi aika vähäisiä ja ulkomaalaista en oo vielä kertaakaan tilannut. Paypal-tili on jo avattu, mutta rahaa en oo vielä kertaakaan siirtänyt sinne. En vaan vielä uskalla.


30. Oma pää on tällä hetkellä värjätty punaiseksi (ei shokkipunainen) ja hiuksia oon värjännyt yläasteesta asti (tai no vaalennusta ei voi laskea värjäämiseksi, koska siinä väriä otetaan pois värin laittamisen sijaan. Eka väri ois sitten ku menin lukioon).

31. En käytää mitään huumaavia tai piristäviä aineita. En ole koskaan kokeillut polttamista, alkoholia olen muutaman kerran juonut (mutta päätin asian antaa olla, koska se ei vaan oo mu juttu), en ole kokeillu huumeita, en juo edes kahvia. Energiajuomia joskus satunnaisesti juon sekä teetä, mutta ei sen ihmeempää.


32. Teen asiat mielummin itse enkä ole heti pyytämässä apua. Opin asiat parhaiten opettelemalla enkä kyselemällä. Jostain syystä haluan olla itsenäinen, minkä vuoksi kieltäydyn pyytämästä apua.


33. Kirkosta eronnut entinen isonen. En koskaan ole kokenut kuuluvani kirkkoon tai uskonut mihinkään yliluonnolliseen. Erosin heti kirjosta, kun olin viimeisen kerran isosena leirillä. En ole mikään vihainen ateisti huutamassa jokaiselle uskovaiselle heidän olevan väärässä. Uskonto on jokaisen oma asia ja niin pysyköön. En halua enää tapella tämän asian takia.


34. Kameran takana on helpompi olla. Valokuvausta opiskelleena en ole muiden kuvattavana, koska yleensä kyseessä on amatöörikuvaajia, jotka eivät edes osaa kuvata. Joskus tulevaisuudessa olisi kiva tienata oma elantonsa valokuvaamalla.


35. Yksi suuri paheeni, nimittäin makea. Nykyään pyrin hillitsemään makeanhimoani juomalla teetä, mutta joskus tulee ostettua karkkia ja jälkeenpäin saattaa hieman harmittaa. Toisin kuin sipsit, makea ei onneksi aiheuta krapulaa.


36. Parisuhteessa olen ollut jo yli neljä vuotta, josta se kolmisen vuotta on jo olut etäsuhdetta. Opiskelemme eri paikkakunnilla, jonka takia välimatkaa on tällä hetkellä yli 300 km. No kaiken se kestää (vaikka ei olla vielä edes kihloissa).


37. Korkokengistä eniten rakastan tolppakorkokenkiä. Yhtiäkään minulta ei vielä löydy, mutta joskus aion hankkia. Korkokengissä huono puoli on, että niistä tulee jalat kipeiksi (suomeksi, en osaa kävellä vielä korkkareilla kunnolla). Lempikenkämerkki on muuten Iron Fist.


38. Rrrrrrakastan kynttilöitä! Kesällä huono puoli on, että on liian valoisaa kynttilöitä varten. Onneksi Suomessa on pitkä ja pimeä talvi, niin voi kynttilöitä poltella ilomielin. ♥


39. Egon Schiele on taiteellinen esikuvani. Lisäksi tykkään Tove Janssonista.

40. En osaa olla pitkävihainen.

Tässäpä taas näitä, olikin hieman vaikeampi keksiä lisää. Vielä 60 jäljellä o/

1 Kommentit

  1. Jälleen paljastava listaus sinulla ;D ! Odotan innolla viimeisiä.

    VastaaPoista

Hyvänmakuiset lääkkeet eivät auta